bål med vans

Vigtigt udstyr for verdensrundrejse i et køretøj

vdf3

For mange kunne det være en rigtig god ide at tage sig en verdensomrejse i et køretøj. For disse personer er det vigtigt at have ordentligt udstyr med.

Dette udstyr omfatter ikke kun et godt køretøj og god indretning men også de små detaljer. 

Det er vigtigt, at du har et bord, som du kan arbejde ved, hvis du planlægger en hel livsstil omkring verdensomrejse i et køretøj. Dette bord, som du skal arbejde ved, skal have nogle gode bordbenene i træ.

rejsemål for van

Udstyr tilpasset bilen

Disse bordben i træ kan fås i mange forskellige størrelser og farver. Hvilke bordben, du skal have til dit bord i  din bil, afhænger af dine behov. 

Hvis at du planlægger at have et skrivebord i et køretøj, så ville det give god mening at have et fold-sammen skrive bord. Et sammenfoldigt skrivebords bordben skal også være i træ, men de skal også have den funktion, at de kan klappes sammen. 

Denne funktion er ofte set i plastikbordben, men bordben i træ, kan sagtens have samme funktion ved hjælp af en hængsel. 

Det kan nemlig være en god måde at give dit skrivebord en sammenfoldelig funktion, hvis bordbenene skal være af træ, hvilket de helt sikkert skal. Så hvis dit bord kan foldes sammen, så kan det passe ind i bilen og er dermed tilpasset bilen. 

Andet udstyr, som også skal være tilpasset bilen, omfatter de udendørs faciliteter. 

Man kan få markiser til en van, hvis det er sådan en du har lyst til at leve i. Under denne markise skal du placere dit bord med ben i træ. 

Så mangler du noget at sidde på kommer, fordi du ikke kan sidde på eventuelt den sofa, som du har i indretningen af dit køretøj. Her kommer stole ind i billedet.

stole udenfor van

Udstyr tilpasset destinationen

Stole kan selvfølgelig også være meget forskellige, og skal også have nogle ben i træ. Disse stoleben er ligesom bordben, men det er ikke helt det samme, fordi selve benene i sig selv ikke skal være sammenfoldige. 

Det er nemlig hele stolen, der skal kunne foldes sammen. Selvom det kan være en svær opgave at få en stol, som er lavet af træ og kan foldes sammen, så giver det stadig god mening. 

Alt afhængig af hvor du har tænkt dig at placere dit kontor, skal du tænke over hvor robust og hvilke materialer det skal være af. Skal det være tungt træ eller lidt træ? 

Det kommer an på hvor meget det blæser på destinationen for din verdensomrejse.

Hvis det for eksempel er en meget varm destination,som du har tænkt dig opholdet der på i løbet af din verdensomrejser, skal det udendørs kontors møbler kunne holde til det. Meget træ kan holde til meget varme. 

Der sker som sådan heller ikke noget hvis bordben af træ afgiver lidt af sin fugt. Nogle træsorter kan nemlig afgive rigtig meget fugt i alt for høje temperaturer og ved lave luftfugtigheder. 

Med en god overfladebehandling af dine bordben i træ kan dette undgås, og din rejse kan blive god.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *