mand med hovedpine

Vejen til velvære

vdf3

Vi mennesker gør rigtig mange ting for at få det bedste ud af vores liv. Vi arbejder, så vi kan have det godt i vores fritid, købe hvad vi vil, rejse hvor vi vil. Vi træner, så vores kroppe er sunde og raske. Vi børster vores tænder, så der ikke kommer huller. Og så er det vel det – eller hvad? En ting, mange danskere ikke har med i ligningen over velvære er hvad der sker, når vi sover. Mange skærer tænder, og det kan nedsætte livskvaliteten gevaldigt. 

mund der smiler

At skære tænder

Der er rigtig mange mennesker, der uden de ved det, giver sig selv hovedpine hver dag. Særligt hvis vi er stressede eller under pres, har vi mennesker tendens til at skære tænder i søvne. Dette kan resultere i hovedpine, nakkespændinger, tandpine og kæbespændinger. Måske har vi gjort det i flere år uden at være klar over det. At vågne op med hovedpine er en rigtig dårlig start på dagen, fordi hovedpine er så svært at abstrahere fra. At tage smertestillende hjælper på kort sigt, men ikke på lang sigt. Det er nemlig ikke løsningen på selve problemet. 

glad tand

Løsningen

Heldigvis er der er en løsning! Med en bideskinne er dagene, hvor man vågner op med hovedpine, talte. En god og skræddersyet bideskinne forhindrer, at man skærer tænder om natte, uanset hvor stresset man er. Bideskinnen løfter tandsættene i over- og undermunden fra hinanden, så det simpelthen er umuligt at skære tænder. Man kan mærke forskel allerede i løbet af de første par dage, fordi det er så mærkbart at kæben har hvilet hele natten uden at skære frem og tilbage og slide tænderne og sig selv. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.