trampolin

Trampolin – en overset sportsgren

vdf3

Ikke mange ved, at det rent faktisk er muligt at gå til trampolin som en sportsgren. Og det til trods for at mange elsker at hoppe på trampolin. Store havetrampoliner er de seneste år blevet meget moderne, og de bruges til de slides i stykker af hoppende børn (primært børn). Men kunne det ikke være fedt at dyrke interessen endnu mere ved at gå til trampolin? Så kan man lære spring, som man kan øve sig videre på derhjemme. Det bliver tilmed mindre farligt, når du tillære dig springteknik og ikke mindst faldteknik, hvis det nu alligevel skulle gå galt.

Lad dit barn dyrke sin passion

Hvis du har et barn, som elsker at springe rundt på en trampolin, så er det oplagt at præsentere barnet for trampolinspring. Find den nærmeste mulighed, og aftal et besøg. Hvis I synes, at det ser interessant ud, så giv det et forsøg.
Har din lokale gymnastikforening ikke trampolinspring som mulighed, så er de sikkert samarbejdsvillige i enten at guide dig videre eller ved at forsøge at stable det på benene, hvis flere har udvist interesse for sporten.

At springe på en rigtig trampolin

Har du kun prøvet at hoppe på en havetrampolin, så er der alligevel en verden til forskel, når du springer op på en rigtig trampolin. Der er langt større power i, og du kan kun blive begejstret for den nye verden af springmuligheder, som den giver dig. Dette stiller naturligvis også større krav til sikkerheden. Du må derfor kun springe en af gangen, da det er for farligt at være to, idet muligheden for at blive hoppet af er for stor.

En god loftshøjde er en nødvendighed

Trampolin er en pladskrævende sport i hvert fald i højden. Det siger sig selv, at der ved trampolinspring er nødt til at være højt til loftet. Gerne helt åben til kip. Det giver samtidig mulighed for at skabe et godt ovenlys ved for eksempel at indsætte vinduer. Her kan du læse mere om mulighederne med ovenlysvinduer https://www.sol.dk/nyhed/tr%C3%A6nger-dit-hus-til-en-tagrensning-inden-for%C3%A5ret.

Det er en sjov sport med sus i maven

Det er sjovt at springe på trampolin, og det er sjov at lære nye spring, som man kan øve sig på og dygtiggøre sig i. De rigtig gode spring kan kilde i maven. Samtidig så giver det en god kropskontrol samt rigtig god motion, især fordi du let glemmer tiden, når du hopper og øver dig på nye færdigheder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.