Hvad du får brug for til din kommende baby

vdf3

Selvom babyer er så små, vil du hurtigt opdage, hvor måske overraskende mange ting dit kommende barn får brug for. Alt fra sutter til kravlegårde til baderedskaber. Det kan godt virke overvældende, men heldigvis er vi her for at hjælpe dig. Denne liste vil lade dig vide, hvilke ting du får brug for at købe.

Smiling Baby Lying on White Mat

En børneseng

Frem for alt bør en børneseng være sikker. Dette burde være åbenlyst givet hvor meget tid en nyfødt bruger i den. En vigtig ting at bemærke før købet er synlighed. Jo mere aflukket den er, jo sværere bliver det at tjekke barnet.

Vandtæt sengetøj

At en nyfødt ikke ligefrem har let ved at holde sig selv tør bør ikke være nogen overraskelse. For at spare tid kan du købe vandtæt sengetøj, sådan at du ikke bliver nødt til at vaske madrassen hver gang dit barn kaster op i sengen. I stedet kan du nøjes med at skifte sengetøjet.

Bleer, vådservietter og tøj

Noget af det mest grundlæggende i dit barns inventar er bleer, vådservietter, sokker, heldragter og vanter er nødvendige i barnets første tid. Sko kan du dog vente med at anskaffe dig til, barnet har lært at gå.

White Bear Plush Toy

Badekar og sæbe

Desværre er der ingen, der holder sig rene for evigt, og babyer er ingen undtagelse. Før eller siden spilder barnet på sig selv, hvilket kan nødvendiggøre et bad. Her kan du vælge at tage badet i et almindeligt badekar, vasken eller et specielt badekar til babyer.

Kommoder og skuffer

Til trods for hvor små babyer er, er det en god idé at have et overskud af tøj, da ofte får brug for at skifte tøj flere gange om dagen. Derfor får du brug for opbevaringspladsen. Anskaf dig nogle kommoder og skuffer, sådan at du har plads til det hele.

Set of multicolored baby pacifiers on table

Sutter, flasker og andet

Naturligvis får du også brug for sutter til, når dit barn får brug for at slappe lidt af. Sutteflasker skal der til før eller siden. Der er meget andet, der også kan være nyttigt til dit barn og vi vil derfor anbefale dig at se udvalget af Mininor produkter her. Køb det hos MamaMilla, så får du ikke blot nogle gode produkter til lave priser. Nej, du får også en ganske høj service.

2 kommentarer til “Hvad du får brug for til din kommende baby”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.