yoga for sjælen

Lav yoga i hjemmet

vdf3

Trænger du til et afbræk fra hverdagens stress og jag, så er det måske lige præcis yoga du mangler. Med yoga får du et pusterum, et afbræk og en timeout fra de vanlige, kedelige gøremål i hverdagen. Yoga behøver hverken være besværligt, dyrt eller tidskrævende – læs med nedenfor, for at blive endnu klogere på yoga.

Styrk kroppen

Yoga-stilarter

Når man hører ordet yoga, er det nok de færreste, der tænker over, at der findes mange forskellige former og stilarter af yoga. Der findes yoga for dig der vil svede, for dig der vil slappe af, for dig der vil strække ud og sågar for dig der gerne vil tabe dig.

Der er således få grænser for, hvad yoga kan tilbyde dig. En ting er sikker; du vil nok blive overrasket over hvor meget yoga kan give dig, og over hvor afhængig man kan blive af det.

Hvad er yoga godt for?

Yoga er godt for mange ting. Har du uro i hovedet, kan yoga bruges som et våben til at koble af. Har du uro i kroppen, kan yoga bruges til at holde kroppen i gang. Vil du have en sundere krop, kan yoga også hjælpe dig her. 

For mange lyder yoga nok som en omgang afslapning, som tidsfordriv eller som et pusterum, det kan der være, men det kan også meget mere end det. 

Yoga kan ligesom pilates være super effektivt til at skulpturere og styrke din krop og dine muskler. Så hvis du er på udkig efter en mere markeret og udholdende krop, så kan yoga meget vel blive din fremtidige ven.

Hvis du lever et stressende liv, med megen stress og jag, så er yoga måske dit kommende skjold. Med mindfullness får du lettere styr på dit vanlige tankemylder og dine stressede eftermiddage. Desuden er det for mange en naturlig medicin mod stres og andre psykiske tilsatnde.

Udstyr til yoga?

For at dyrke yoga, behøver du ikke særligt meget udstyr. De fleste former for yoga udføres blot ved brug af din egen krop. Det vigtigste udstyr, som du kan anskaffe dig, er en yogamåtte. Måske du allerede har en sådan måtte derhjemme. Derudover kan træningselastikker være en god investering, især hvis du ønsker at skulpturere din krop. 

Der er altså mange gode grunde til at starte på yoga! Og hey, du kan nemt dyrke yoga hjemmefra stuegulvet eller sågar i haven. God fornøjelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *