Julegaveaktiviteter med hele familien

vdf3

Julen er en hyggelig tid, hvor der er god mulighed for at lave juleaktiviteter med hele familien. Sammen kan I hjælpe børnene med at lave julegaver til bedsteforældrene, mor eller far. Det kan endda være, at bedstemor kan lære barnebarnet at strikke eller hækle en lille julegave. Hele familien kan også tage på julegaveindkøb sammen og opleve de flotte byer, der er fyldt med julepynt. I den søde juletid er der lagt op til hygge og nærvær med hele familien. 

Gratis lagerfoto af buer, emballage, fejring

En hjemmelavet mulepose

Det kan være, at børnene gerne vil give mor eller far en julegave. Det behøver ikke at være dyrt at finde en julegave, og børnene kan nemt gøre julegaven personlig. Du kan købe neutrale muleposer og maling i de fleste hobbyforretninger. Børnene kan hver få en mulepose og en pensel for at personliggøre posen. På den måde kan de stolt give mor eller far en hjemmelavet julegave. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for deres kreationer. 

Muleposen er en brugbar hjemmelavet julegave, da den kan bruges til de store indkøb. Det kan være med til at spare på plastikposerne, som sælges i supermarkederne. Den hjemmelavede mulepose kan bruges igen og igen, og den er derfor mere miljøvenlig end engangsplastikposerne.     

Gratis lagerfoto af blyant, børste, design

Julegave-shopping til Black Friday

Når julen står for døren, kan det være både stressende og dyrt at skulle købe julegaver til hele familien. På Black Friday er det dog muligt at købe julegaver til de bedste tilbud. Du kan derfor slippe for stress i december måned ved at købe alle julegaverne til Black Friday i november. Her får du gode tilbud, og du kan derfor spare penge, når du skal købe julegaverne. 

I slutningen af november måned plejer butikkerne at pynte fint op med julepynt i vinduerne. Du kan derfor tage familien med på julegave-shopping, så I sammen kan få en hyggelig tur. Mens I går ned ad gaden, kan I nyde en pose med brændte mandler eller en varm vaffel med syltetøj. Julestemningen spreder sig over byen, og du kan roligt gå ind i december måned uden, at du skal bekymre dig om at købe flere julegaver.   

Gratis lagerfoto af aktie, black friday, butik

Strik i julegave 

Det kan være, at du har nogle bedsteforældre i familien, som hellere end gerne vil lære strikkekunsten fra sig. Sammen med børnebørnene kan de få en hyggelig dag, hvor de viser, hvordan man strikker og hækler. Bedsteforældrene vil helt sikkert nyde at bruge tid sammen med børnebørnene, og samtidig lærer børnene nyt. Når børnene først får lært at strikke eller hækle, kan de kreere nogle flotte og kreative julegaver til forældrene. 

Det kan også være, at du har lyst til at lære at strikke. Måske kan du lære kunsten af din mor, som har strikket i mange år. Du kan strikke flotte sweatere, huer og vanter til børnene, som kan holde dem varme om vinteren. Du kan også lære at hækle søde bamser, som børnene vil elske at lege og sove med. En julegave behøver altså ikke at koste mange penge. Det er også muligt at lave flotte og hjemmelavede gaver. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.