bil

Hvordan skaber man en god bilferie for hele familien? Få inspiration her

vdf3

For rigtig mange mennesker skal sommerferien i år holdes i Danmark. Hvordan kan man så rejse rundt i det danske landskab? En af de traditionelle ferier rundt i Danmark er bilferien. Fordelen ved bilferien er, at man kan komme rundt til mange destinationer i Danmark og dermed opleve mest muligt på ferien. Der er nemlig rigtig mange skønne natursteder, som man kan køre til. Dog kræver bilferien også en del planlægning. Der vil være mange timer i bilen, hvor der både skal være plads til forældre, børn og måske den firbenet ven. Derfor er det vigtigt at have styr på underholdning til alle under køreturen.

Hav underholdning klar til hele familien

Første step mod en god bilferie er underholdning under køreturen. Det kan blive nogle lange timer mellem destinationerne, hvis børnene hele tiden spørger ”hvornår er vi der”, og hunden gør hver gang, den ser noget på vejen. Derfor kan det være en fordel at have underholdning med, som både kan være sjovt for børn, voksne og hunden. En underholdning for børn og voksne kan være nogle hyggelige kørelege, som alle kan være med på. Det kan være lege som ”21 spørgsmål til professoren” eller en leg, hvor man skal gætte, hvad de andre har spottet på vejen. Skal der være underholdning kun til de voksne, så kan man sætte en lydbog eller podcast på, som kan være beroligende og som også er underholdning for chaufføren. Imens kan man sætte små skærme op på ryglænet foran børnene. Så kan de se film og dermed blive underholdt et par timer. Nu mangler vi kun at underholde den firbenet ven. Man kan forberede køreturen for hunden ved at tage noget legetøj og en hunde bamse med, som den kan hygge sig med. På den måde er den distraheret og underholdt i lang tid, og lægger derfor heller ikke lige så meget mærke til forstyrrende ting på vejen, som kan provokere den.

Snacks til køreturen og pauser undervejs

Et sidste tip til bilferien er snacks til den lange køretur. Ingen kan blive sure over snacks, og det er derfor også en sikker vinder, så ingen går sukkerkolde under turen. Find familiens yndlingssnacks frem og tag hundekiks med til hunden, så er der dømt hygge under køreturen. I takt med dette er pauser også vigtige. De kan være rare for chaufføren, og giver mulighed for at trække luft og strække ben undervejs. Til sidst er det kun at ønske god bilferie i det danske landskab.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *