3 aktiviteter, som kan gøre familien tættere

vdf3

Hvis du ønsker, at der skal være mere fællesskab og sammenhold i familien, så er det vigtigt at lave ting sammen. Inspirationen til dette, kan du finde her.

Familien er det vigtigste vi har – især som børn

Børn opfanger alt, og de suger information til sig. Så hvis de kan mærke, at der er en underlig dynamik i familien, hvor I ikke rigtig kommer hinanden så meget ved, så vil børnene hurtigt mærke en mangel på fællesskab.

Den bedste måde at skabe fællesskab og tilknytning på, er ved at bruge meget tid sammen og lave noget som alle er glade for. Derfor skal I have en fælles aktivitet.

3 større aktiviteter, som skaber sammenhold over længere tid

Nedenfor er der 3 eksempler på aktiviteter, som på lang sigt kan skabe en tættere tilknytning mellem alle i familien.

Udarbejd et byggeprojekt sammen

Hvis I alle er meget handy mennesker, så kunne det være fedt at samles omkring et byggeprojekt.

Sammen kan I snakke, tegne og komme med gode ideer til, hvordan det hele skal se ud, og I kan også hjælp hinanden med at bygge.

Hvis det dog er et stort byggeprojekt, så skal I nok have en professionel ind over – Læs om byggeri her.

Tag en lang tur i det fri

Er I ikke så meget til byggeri, så kan I tage på en længere tur ud i et naturområde. Dette giver plads til mange aktiviteter, som at jage, fiske, lede efter bær eller svampe og lave mad over bålet.

En tur ud i det fri garanterer også, at I vil få rigeligt tid til hinanden og til at snakke sammen om alt. Dette vil bringe jer tættere sammen.

Gå til en fælles sport

Hvis I ikke er meget for at få beskidte fingre, så er holdsport altid en god mulighed. Gennem denne aktivitet vil børn også lære at arbejde sammen med andre, mens de får lov til at bruge tid med familien.

Alder ændrer ikke på sammenholdet

Kom tættere ind på livet af dine børn ved at skabe tid til hinanden. I bør altid sætte tid af til at lave aktiviteter med børnene – også når de begynder at blive ældre, da dette vil sikre sammenhold.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *